BAST

M15

- Toulouse - France

A Toulouse house is emptied to incorporate rooms. A corridor, along the facade, distributes these rooms on the second light. Rooms with floor and enjoying a skylight allow direct light in each sleeping area. An extension in one volume in ground floor (kitchen / lounge) is built on the buildable portion defined by the town planning’s regulation. From an aesthetic point of view, its metal frame was designed in harmony with the land. Moreover, it is easy to mount and dismount in a relatively short time. In the face of the house, transparent facades successive stages the ultimate brick façade of the original house. In addition to its orientation plunging the house into a sun bath, its location between the two buildings creates a yard that becomes a place of outdoor privacy.

Programme :Réhabilitationet extension d’unetoulousaine
Lieu : Toulouse (31)
Maître d’ouvrage :Privé
Surface : 100m2
Budget : 115 000 € ht
Mission :Complète
Date : Livraison 2016
Photos :Sylvain Mille + Bast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.